free counters

2010. január 16., szombat

Rob vs. Zac


haliho:) Szép jó reggel!!
eléggé álmoskás vagyok mág, és a szám akaratlanul is ásitozik :D
na de a lényeg :D...
Anyum mindig megveszi a Story c. sztármagazint, és ma reggel a kezembe vettem, és átlapoztam, de a szemem megakadt HALÁLOSAN FÉLTÉKENY RÁ ZAC EFRON !!
Én meg így..mivan?? és akkor olvasom tovább :
Minden álma valóra vált: sikeres, gazdag, a lányok pedig megőrülnek érte. A twilight- filmek sztárja jó pár kollégája irigyli, többek között
Zac Efron
is, aki a rajongói után a barátnőjét is elveszítheti Robert miatt.
Mintha elfeledték volna a High School Musical sztárját, pedig egy éve még megkérdőjelezhetetlenül a 22 éves Zac Efron volt a tinilányok legnagyobb bálványa. Mostanában a lányok már egy másik ifjú szívtipróért, a Twilight- sorozat romantikus lelkű vámpírfijúáért, Robert Pattinsonért rajonganak.
"Lányok százai sikoltoznak önkivületben, ha valahol felbukkan, és az összes tini szobája az Ő posztereivel van kitapézázva" - mondja egy hollywoodi producer. - Robert egy év alatt olyan elképesztő karriert futott be, amilyenre nem sok példa akad a sztárvilágban. Különleges sármja mindenkit levesz a lábáról. Az amerikai Zac Efron, aki négy évvel ezelött lett egy csapásra világsztár a High School Musicallel, keserű szájízzel figyeli, hogy a 23 éves Rob csillaga egyre fényesebben ragyog, amíg az övé leáldozóban van. Csoda, hogy halálosan féltékeny brit kollégájára?
"Olyan hisztérikus siker után, amelyben korábban része volt, Zac iszonyú nehezen éli meg ezt a mellőzöttséget" - meséli a színész egyik barátja. " Az új filmjére alig fogytak a jegyek, miközben Robert filmjei nézőcsúcsokat döntenek a mozikban, és egymás után írja alá az újabb szerződéseket.A legnagyobb sztárokkal forgat, és idén már négy filmre kérték fel, miközben Zac csak egyet forgat. Most minden producer Robertet akarja, aki csillagászati összegeket keres."
Pedig Efron úgy érzi, ő sokkal jobban megdolgozott a karrierjéért, hiszen gyerekkora óta színpadon áll, míg a modellként induló Pattinsonnak csak úgy ölébe hullt a siker. De a legjobban az viseli meg Zacet, hogy riválisan még a barátnőjét, Vanessa Hudgenst is megbabonázta!
" Vanessa is Robert rajongója lett, teljesen odavan érte! - mesélik a színésznő ismerősei. - Az az álma, hogy ő is szerepelhessen a Twilight-ban. Nemrég véletlenül ugyanabban a városban forgattak Roberttel Kanadában, és Vanessa addig nem nyugodott, amíg nem találkozott kedvencével. Zacnek olyan érzés volt ez, mintha kést forgatnának a szívében."

Ő(Rob) lett a legvonzóbb férfi!!
A CQ magazin Pattinsont választotta meg a legvonzóbb férfinak, és tavaly a legszexisebb sztárok közé is sikerült bejutnia. Zac idén fel sem került a listára, pedig tavaly ő volt a negyedik legszexibb férfi.

Na azthiszem ennyit akartam!:D Jha, és remélem Vanessa meszsiről elkerüli majd a Twilgiht saga forgatásait, én személy szerint nem örülnék ha benne lenen a kövi 2 filmben! Nem kell bele egy nyálas kiscsaj! Bocsi Vanessa!:):D
Pusz: Hencii(:♥
UI: Mivel nem kaptam 15 komit, nem lesz dupla feji :S

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

vao nem gondoltam volna:D:D
es szentem sem kene szerepeljen vanessa!!!
oohhh nah kerlek tegyel dupla fejit!! pppppppplllllllllssssssss:D:D
puxxx

кяιѕzтυ♥ írta...

nekedis jó reggelt!:)
még szép h Robbal van kitapétázva a falam:)
alap^^
és am Zac csodálkozik??:O
a HSM-en kívül nem kapja a felkéréseket pedig tény h anno akkora sztár volt mint most Rob.de ez már a múlt
szval Rob mégiscsak jobb színész mert ő kapja a felkéréseket:):D
és hát jobban is néz ki.és nem ragozom tovább.
Rob a legcukibb..legszexibb.és sorolhatnám:)
és ez nem is kérdés:D
jah és egyetértek:Vanessa kerülje csak el a forgatásokat.:)
pusszancs.(K)

ui:sajnálom h nem kaptál 15 komiit.:( :S

Megjegyzés küldése