free counters

2009. október 4., vasárnap

Hírek..


1. Ha minden jól alakul pár nap alatt megírom a kövi fejezetet.. most kicsit "pihentettem" a 9.fejezetet :D Itt inkább érzelmek voltak.. na de a következő fejezet ;) Huuuhuuuu ;] :D

2. Rob és Kristen végre beismerték!
Nem mintha nem tudta volna már az egész világ, azért megnyugtató, hogy végre Kristen Stewart és Robert Pattinson is belátta, teljesen felesleges a nyilvánvalót titkolni. Egyszerűbb beismerni.
A Twilight-szerelemesekről már 2008 óta, az Alkonyat forgatása óta újabbnál újabb hírek kapnak szárnyra: együtt vannak, egymás hotelszobájából osonnak ki, titokban csókolóznak egy koncerten stb. Sorolni sem érdemes, már rég kívülről fújjuk mindegyik sztorit. Ezért valamilyen szinten meglepő, és mégsem az, hogy Kristen és Rob felvállalták a kapcsolatukat, és erről még nyilatkoztak is a Harper’s Bazaarnak. Örülünk – legalábbis azok, akik drukkoltak nekik. Most akkor Taylor Lautnert sajnálnunk kellene?

3. Twilight videójáték
Úgy látszik, a nagy nemzetközi Alkonyat-biznisz az élet minden területét meghódította már: a Twilight bögrék, pólók, tolltartók és táskák után most itt egy új videójáték a vámpír-történet szerelmeseinek. OMG
A Nintendo Wii-re szánt új videójáték idén ősszel kerül a boltok polcaira, Scene it? Twilight címmel. Több mint ötszáz kérdéssel, klipekkel, képekkel és interaktív funkciókkal tör be a piacra a Konami gondozásában.

4.Nem kellett Ashley
A többi Alkonyatos sztáréhoz hasonlóan, Ashley Greene karrierje is egyre meredekebben ível felfele. (Mit tesz néhány meztelen fotó…) Most például egy közkedvelt amerikai magazin címlapján láthatjuk, az interjúban pedig érdekes dolgokat mesélt…
Például azt, hogy ő eredetileg Bella szerepére jelentkezett, ám a film készítői nem találták alkalmasnak a szerepre. :S Szerencsére azonban felajánlották neki, hogy Alice Cullen-t bátran eljátszhatja, mivel az sokkal jobban illik a személyiségéhez és a megjelenéséhez. A többi már történelem.
Ash arról is beszélt, hogy kifejezetten sajnálja Robert Pattinson, amiért ilyen hatalmas népszerűségre tett szert. Elárulta, a saját rajongóival még elbánik, de Robot 25.000 sikoltozó lány fogadja, akárhová is megy. Ráadásul mindez veszélyes is lehet – legalábbis szerinte.


Forrás: http://no1twilight.wordpress.com/

Sziasztook!!
Pusz :
Hencii(:♥

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése